Stan-dag

Hej !

Hemskthemskt mkt förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har hållt på med massa idag...säger vi.
Jag, Max och mamma gick ut på stan till PK-huset å köpte en Cross-jacka till Maxi, men inte överdragsbrallor t mig. Men sen gick vi in på Stadium å jag ska ha vita brallor, men seriöst INGEN har vita byxor. Det är typ världens vanligaste färg, jävla kommunister ( jag är inte hundra på vad dt betyder, men skriver dt ändå..) .. Sen hittade vi dt iaf på Alewalds, TACK för dt ! Sen gick vi in på Elgiganten för köpa The Sims 2, men dom hade dt inte! Förfärligt... sen skulle jag ensam till Åhléns för att handla dt, men då mötte vi Kalle påvägen så jag och Kalle gick på stan. Efter Rizzo åkte vi in till Åhléns, och där fanns den ! Tack gode gud !

Ja, sen jag kom hem, ( 16.00 ) tills nu har jag spelat The Sims.. MYSIGT ! Å kul ! :)

Imorgon åker jag till landet... På morgonen, vi har typ inte internet där, eller pappa kanske skulle fixa, men dt är i skogen hihi... Ska jag ändå ta med datan för att spela The Sims. Nöörd, i know.

Nu måste jag sova !

P U S S - C U Z Z I

Håll tummarna

Godmorgon mina kära !

Hum, nu ska jag  snart iväg och köpa skidbyxor till mig och skidjacka till Max, och The Sims 2 ... Jag tar fan livet av mig om ingen jävla fucking butik har det. MAN MÅSTE HA DT ! Och det går fuck inte att ladda ner :P. Får väl hoppas på det bästa.. Sen har mami å papi sagt att dt är shoppingförbud för dom (typ) till oss för dom handla julklappar t oss för **  *00.. Ska nog inte säga alltför mkt i denna LILLA blogg. Vart fan är mina besökare?! På Devote hade jag i alla fall 30.. å nu har jag....3? Kom igen nu ...

Nu ska jag fixa mig lite.. synes framåt eftermiddagen !

K I S S - K L A R A

Use your love..

UB
I love Ugly Betty !
Åhej !

Nu är ju klockan över midnatt och det betyder ju att det är fredag idag. Så , nu ska ni få veta vad jag gjorde igår... Jag kollade på Ugly Betty heeeela kvällen, förutom när jag gick ut och snodde lite Paradis choklad. Heh, oså börjar jag gråta när Bradford ramlar ihop på bröllopet för att sedan dö. Such an ashole ! Sajk.... Nu ska jag snart sätta på en ny skiva(!), heh, nööörd.

Sen fattade jag ju ingenting när dt inte gick att dra låtar från "musik" till " Klaras ipod" ni som själva gör det kanske förstår vad jag menar... Men sen kom Kalle in i rummet ( surprise ! ) å så frågade jag å han kunde, skulle klicka någonstans å vips så fixa jag det ! Sen hade jag fått 100 ABBA låtar,  å nu menar jag HUNDRA! Så jag tog en efter en, men efter den 22 typ så jag bah: jag känner ju knappt igen hälften av låtarna, så jag la arbetet åt sidan. För att aldrig mer arbeta med det igen. Som tack fick Kalle låna en kudde av mig, dock inte TH kudden, men den skulle han inte vilja ha heller...

Ska ju fortsätta med UB, men vi hörs imorgon....idag förlåt ! Natti !

G O D N A T T S K Y S S / M O S G U R K A N

Bonde Söker fru

Penny
Julhunden med sin fina jultröja !

Hej !

Jag sitter nu å kollar på Bonder Söker fru . Jag älskar Bögarna. Eller bögen... hursomhelst, jag tycker bögar ( LÅTER SOM SKÄLLSORD) är så himla gulliga å söta. Om man har en homokompis, i detta fall bög, så (kanske) han beter sig som en tjej, men ändå är en kille. En kompis som är tjej och kille samtidigt, nästan. Man kan stå naken framför honom utan att han blir kåt och börjar tafsa på en som kanske en "vanlig" kille skulle gjort. Visst är det  bra med tjejkompisar också, men man vill ibland variera? Eller vad säger vi tjejer?

Idag har jag bara slappat ! Juldagen, tack för du finns ! Typ den ända dagen det är tillåtet i min familj att verkligen bara stirrat på Ugly Betty i 4 timmar som jag gjort. Ja, själv hade jag bestämt att jag inte skulle kolla på UB för att det var Säsong 2, men jag avbröt det. Å andra sidan trodde jag att jag inte hade sett 1:an eller ngt, men när jag kollade på första avsnittet så säger som ju: Detta har hänt: blablabla... Och visst hade jag sett dom avsnitten. Tiden går så fort ! Jag är ett såkallat UB fan ut i fingerspetsarna.

Nu ska sex-bonden fria ! See yaa.


P U S S  P Å  K I N D E N  / K L E I N

Dagens "jag-kan-inte-få-nog-av"

Det är ju inte bara killar som ska vara med i denna lilla process...Utan idag blir det nog världens sötaste flicka, från Sex And The City filmen.
Alexandra Fong
Lily i Sex And The City ! Idag har jag haft det bättre med dom " verkliga " namnen. Hon heter Alexandra Fong IRL. Sån flicka vill jag ha som barn, så himla gullig.

Juldagen!

Jag
Jag
Jag på båda bilderna från igår..

Vilken härlig Julafton man fick, huh ? Jag fick i allafall det. Vid 13-tiden kom gäster rullande, nästan hela släkten var samlade. Vi åt gott å pratade massor. Sen vid 16, efter Kalle Anka delade vi ut julklappar till farmor&farfar och morfar& Gun. Av Farmor och Farfar fick jag en söt tröja från Indiska och en bok. Dock var det fel bok, heh, ska byta den. Av morfar och Gun fick jag 200:- på NK. Behövligt nu när jag bor i stan. Efter dom hade gått så var det bara familjen och mormor kvar. Jag fick ALLT jag önska mig, och lite mer. Jag orkar inte rabbla upp alla men ungefär: Tokio Hotel lakan, TH kalender, iPod Nano Orange, Ugly Betty box, kläder, Sex and the city Film, bok, 200:- på Espresso House, Body Shop kit med lukt Jordgubb, The Sims 2 Året runt. Det var typ det... TACK !

Efter alla julklappar kollade jag, Malin och pappa ¨på SATC filmen. Heh, alltid lika bra ! Sen skulle jag stanna uppe hela natten å spela The sims, men det var ju Året runt och man var tvungen att ha installerat vanliga The sims 2 innan, så imorgon ska vi gå å handla det. Och sen fick jag Ugly Betty boxen 2 å jag skulle ha 1 så då behöver ja handla dt också.

Jaha, idag då ! Jag vaknade 11 ( sov väldigt bra eftersom jag hade mina TH lakan) och Malin kom in och vi kollade på Beck. Det var den allra första från 1997. Haha, den var skitbra.

Nu ska jag äta lite lunch, sen vet jag inte vad jag ska göra idag. Inget är öppet. VILL SPELA THE SIMS ! Men måste ha 2 ju ! Men ngt kanske har öppet?


G O D J U L / K L U R K A



 


Christmas Eve !

Jag
Så ser jag ut idag ! Klänning från Indiska, Svarta nylonstrumpbyxor ( syns inte ) , Röda knästrumpor och ballerinaskor från Din sko.


Wiho ! Den bästa dag på året är häääär. Och min morgon började mins sagt omtumlande: Mamma väcker mig vid kvart över åtta och säger att Noak, ( han sov i min säng, å jag i extrasängen brevid) hade spillt ut sitt vattenglas över sin mobil å ipod. Och såklart MIN MOBIL så den var förstörd. Och Noak var tydligen jättenervös att min mobil bokstavligt talat var förstörd att man inte skulle kunna använda den. Jag la mig i min säng å grät som fan. Jag älskar min mobil, det är det bästa jag har. Sen hör jag hur min mobil ringer å att jag får sms... Så min var inte förstörd men Noaks var. Rätt åt honom. Nu ligger fan Medelhavet i mitt rum.

Som morgonsjulklapp fick jag en träningsväska å vattenflaska från Adidas. Najjsi, jag har ju ingen tränings väska å sen måste jag leta i 15 år innan jag hittar en vattenflaska. Så. Jag är vääldigt nöjd över detta, plus att jag vann 50 spänn på triss ! Men nu ska jag ta undan det sista i mitt rum sen ska jag sätta in linser å sminka mig.

Ha en bra julafton ! Jag tror jag inte bloggar mer idag. Kanske ikväll !

P U S S & K R A M;  G Ö S E N

Musik, en jävla drog

Snö
Ge mig snö i Sthlm imorgon , tack !

Hej !

Jag är hemma från panten nu, eller jag kom hem för kanske två timmar sedan..Jag fck 31 kr från panten och av det köpte jag en tidning och en Mars. Så jag skulle få tillbaka 4 kr. Men då råkade kassörskan göra något fel så det kom ut 15 kr och hon sa : Ge mig dom  ! Så då gav jag henne dom, men sen "ramlade" det bara ut 3 kr från den dära appraten och så sa hon: Hur mkt har du`? Jag bah: 3 kr, en krona till ska jag ha. Så vips så fick jag 15 kr istället för 1. Jaha, För göra den korta historien lång ;). När jag kom hem satte jag mig för att läsa tidningen, och jag läser ALLT tills sida...60 då min hjärna tycker jag har arbetat för mycket. Men ska ta igen det senare.

Sen hade tydligen Noak kommit när jag suttit med Tokio Hotel ur datan och själv satt jag i sängen. Han slog in julklappar och jag är ett stort fan av att slå in julklappar jag tycker det är väldigt kul! Så självklart hjälpte jag honom. När jag slagit in dom paketen jag skulle så satt jag mig i Max rum och tog Malins iPod och lyssnade. Så jävla bra låtar, inga TH låtar, men ibland vill man variera. Och jag knarkade Poison med Alice Cooper, Avril Lavinge och Dixie Chicks. För att bara nämna några !! Och när jag lyssnar på musik, drömmer jag mig alltid bort, till att jag står på en scen och sjunger för alla i min skola+ alla i min förra skola, ( det beror på vilka som medverkar i drömmen ) , och sen när Kalle viftar med handen framför mina ögon så spräcks mina drömmar.. lika bra det kanske.

Så, kvällens planer ! Behöver jag ens nämna det ? (Även fast det var jag som nämnde ämnet...). Uppesittarkväll med familjen såklart. Som alla andra vanliga jular. Och förra året, och förrförra och förrförrförra året,¨å ... osv. Så tänker jag alltid att jag ska lägga mig tidigt så jag sover igenom hela kvällen. Hmm, jag har blivit för stor känns det som. Men jag är fortfarande galet förtjust i julafton. Som en 5-åring.


K L A R A - S T I N A


Lönedag

Penny
Penny, familjens hund. Gammal bild
Hej !

Nu ska jag snart gå ner och pantaflaskor på Ica. Och dom pengarna som jag får, ja, det är ju mina. Det är mitt jobb i Garberg AB. Om det fanns något vill säga... Jag har gått ut med Penny idag, ensam, efter gårdagens och gårgårdagens bravader. Fast nu gick jag inte Karlavägen utan i Eriksberg. Mycket lugnare... sen har jag inte gjort så mycket mer...faktiskt. Mamma och pappa har gått ut på stan för min brorsa hade vart ute på stan tidigare och köpt julklappar åt mig ( plural, babes, plural ) , men sen så ringde mamma till honom å sa att hon hade hittat en till present så min brorsa kunde lämna tbx EN present han köpt. Men eftersom han är den smartaste i familjen så lämnade han tbx alla. Haha, suckerfucker.

Men nu ska jag panta så jag slipper göra det sen ! Eller imorgon.

K L A U

Allt får inte plats under granen...

Julgranen
Julgranen

S E S S

Dagens " jag-inte-kan-få-nog-av!"

Nej, det blir inte Ed Westwick igen, inte ! Utan... *trumvirvel*

Brady
Brady i Sex and the city ! Jag har letat i år och dar efter hans riktiga namn...men icke ! Så ser han ut och så vill jag att mitt barn också ska se ut. Han är det sötaste barnet på denna jord !

Dan före dopparedan

Vem var det som blev väckt kl. 9 för att på en kvart äta och klä på sig för att åka med pappa till PrisXtra. Jo, hon heter Klara. Och det är ju jag dt ! Jaja, hur som.. jag åkte med pappa till PrisXtra för jag pallade inte gå ut med våran underbara vovve Penny. Och sen om ma följer med, kan man smuggla med lite mer julmust, lite mer choklad och självklart ( i allafall när pappa är med ) får man en marabou eller ngt annat och läsk ! Mumms. Vi köpte 10 julmust (!) massa mandariner och apelsiner, pepparkakor m.m. Skafferiet är fyllt. Och nu sitter jag här. Orkar varken bädda sängen eller dricka upp min julmust. Jag får inte kolla på TV, inte sitta vid datan, utan bara vara social. Jaha...

Jag hatar denna dag ! Den går lååååångsamt och den är plågsam. Jag tror alltid det är julafton idag och jag tjoar å hejar. Men men...

Nu ska jag socialisera mig lite... kan man säga så ?!

M Ö S G Ö S

Bombay Dreams vs. Intolerable Cruelty

Bombay Dreams
Bombay Dreams, congratzzz
Intolerable Cruelty
Intolerable Cruelty, spyr snart på det order. Sucker, you looose.

Tja !

Igår....den dära filmen....fyfan ! Den var den sämsta jag någonsin sett tror jag. Bombay Dreams är t.om bättre. Intolerable Cruelty är bra skådisar, bra gjord, bra kvalité, men vad handlade den om ? Det kan jag inte alls sätta fingret på. Jag jämför den med Bombay dreams:
Skådisar: Bombay Dreams: Sämstsämstsämst.
                  Intolerable Cruelty: Bästbästbäst... George Clooney och Catherine Zeta-Jones är ju proffs !
Handling: Bombay Dreams: Den filmen vet man i alla fall vad den handlar om. Och handlingen är gullig, ganska rimlig från verkligheten.
                  Intolerable Cruelty: :..? Som ni läst tidigare,  Catherine är en tjej som gifter sig med killar som sedan hon skiljer sig ifrån för att få tag i deras miljoner. I början fattade man. Sen kom George in och det blev huller om buller.

Det var iofs bara två grejer...men Bombay Dreams vinner. Den är så kallad feel-good film och den är gullig, som i in real life.

M O S I N G E N


Livet leker


Intolerable Cruelty
Som ni läst skulle jag nörda mig framför alla filmer jag hade i mitt rum. Men eftersom jag är den nya Einstein tänkte jag; Jag har ju ändå sett alla dom filmera. Varför ska jag se dom igen? " Så jag har haft en film hemma hos mig en bra lång tid, och jag har alltid velat sett den. Men inte gjort det helt enkelt , men nu ska jag ta tillfället i akt och se filmen: Intolerable Cruelty. En romantisk komedi med George Clooney och Catherine Zeta-Jones. Fördelen med att ha TV på rummet är att jag kan kolla på allt. Okej, dock inte porr. Men jag har inte tänkt se det heller...lugna dig mamma, lugna dig.

M O S I N G E N

Sex and the city

Glass
Glass i stora lass, å jag mosade det.
Jag
Så såg jag ut när jag satt mig ner för att kolla ! Myspys
SATC
Vem kan motstå denna? Give me a break.

Är ni förvånade? Jag ska kolla på Sex and the city, men denna gång filmen !! Jag ska försöka hinna med ALLA filmer som är i mitt rum, ikväll! Dvs, 12 st...Hmm få se om det ! Men nu ska jag göra i ordning glass å sätta på mig mjukisbrallor. Wish me luck, or not. I-landsproblem också; ska jag mosa glassen eller inte? Jag tycker det är sjukt svårt val !
 

K L A R A

Dagens " jag-inte-kan-få-nog-av"!

                                      Ed Westwick
                                      Ed Westwick / Chuck Bass / Eddie / Klara's ! Världens snyggaste.

Dodgeball

Dodgeball
Se den ! Ni slösar inte tid..

Sitter nu och kollar på Dodgeball med Ben Stiller och Vince Vaughn. Skitrolig, tycker jag ! Det handlar om att Vince äger "Vanliga Joe's gym" och är ett ganska uselt gym. Men dom är snälla osv. Medans Ben Stiller äger Globo Gym och är väldig rik och riktigt elak. Vince betalar inte sina skulder så han hotas med stänging. Och Ben Stiller vill köpa hans gym. Om Vince inte betalar 50 000 dollar inom 30 dagar. Och då kommer en av killarna på att om man spelar i dodgeballs turneringen och om man vinner så får man 50 000 kr. Men självklar uppstår det komplikationer som alla andra vanliga filmer...

Nu ska jag återgå. Och Kalle säger att jag ska ut med Penny, men det vågar inte jag. Jag måste ha en med mig om jag går ut med Penny isåfall pga det som hänt.


Tjenixen gullan

klau


Måndag

Hej !

Ska berätta lite vad som hände igårkväll: Jag smsade Ragnar ( trodde jag ) i stil med : Hej ragnar. Det är Klara. Möter du mig i Skanstull?" Jag fick inget svar.., nähä, så jag ringde honom. Och han skulle tydligen bara vara hemma. Sen kom jag till telefonsvararen: Hej detta är Ulf Johansson. Klick. Hade skrivit i en 3 i stället för en 9 i nummret. Jaja.. Ragnar mötte mig och vi hyrde filmen: What happens in Vegas. Jag tyckte den var rolig. Romantisk komedi. I love it . Sen kolla vi lite på Heartbreak Hotel. Sen la vi oss. Jag fick sova i soffan. Men det gjorde inget. Jag har fått den fantastiska förmågan att kunna sova överallt. En gång somnade jag i min hunds hundkorg... Jag sov som en stock, tydligen! I elva timmar(!), sen när Ragnar åkt till jobbet så la jag mig i hans sida av sängen och somnade i en halvtimma till. Efter en frukost och väldigt mkt Peter Jöback i högtalaren begav vi oss till Ragnar farmor för hon skulle sy någonting. Där stannade vi i en timme och fikade. Skön kvinna , hihi.

Och sen åt vi lunch på något café på Söder. Jag åt en äcklig lasagne. Efter det åke vi hem till mig. Och nu sitter jag här ensam. Hanna tog Sex and the city säsong 1 och drog. Jahapp.

Nu ska jag sätta på en film..

PUSS - K L A R A

Inte lätt att vara 13 ....

Dirty Sexy Money
Pfft... världens sämsta program?!

Okej, om man säger såhär: Det hände igen !!

I tell you... Jag har städat hela mitt rum och det ser jättefint ut, faktiskt ! Tycker jag iallfall, och pappa ! Sen satt jag vid datan och med tvn påslagen, MTV såklart och det var VMA repris. Den har säkert art repris minst 15 ggr. Men dom har väl inget annat att visa... Väntade otåligt på att Tokio Hotel skulle vinna sitt pris som jag sätt 100 ggr på youtube och alla andra repriser. Men det fick jag aldrig se. För klockan 15.00 skulle jag ut med Penny och igår slet hon sig från hela halsbandet för det var någon idiot som smällde med en fyrverkeri. Och Penny blev ju som galen och sprang, men jag skrek helt förtvivlad och hon stannade. Mitt på Karlavägen. Har jag nu framstått som en idiot? Och idag ... vi kom längre, 10 min längre i alla fall. Och sen skulle hon precis sätta sig ner för att bajsa då någon jävla dumchack smällde med en smällare. Och så gick det i repris. Men nu i en mildare verision. Hon slet sig inte ur. Men jag fick sprina mitt snabbaste med henne hem. Och mitt i allt så ville jag sätta mig ner för att lugna ner henne, det gick ju knappt , hon var crazy ! Hann ringa pappa och hela jag skakade igen. Han mötte mig och jag berättade, och sen tog han tag i Penny och gick lite med henne, medans jag vandrade hemåt. Dom hade tydligen smällt igen och Penny var speedgonzales igen....

Nu kollar på på Dirty Sexy Money, och jag har aldrig kollat på det förut, och kommer troligen aldrig börja..Varför gillar alla det? Ska nog sätta på en film...

- K L A R A

Söndag

Jag
Jag på bilden, den är från november.

Hej !

Mamma och Max kom in i mitt rum kl.11.00 och slängde gosedjur, sackosäck m.m på mig. Härlig start på dagen. Hursom. Jag sitter nyduschad i min säng och kollar på SATC. Det är sista avsnittet på sista skivan på säsong 2. Mitt favoritavsnitt. Så jag borde inte sitta och skriva i bloggen.

Idag, efter avnittet ska jag börja städa. Min bror har precis städat och det ser skitfint ut och jag vill inte vara sämre jag inte.

Nu ska jag tagga.

- K L A R A

Design ?

Jag som trodde jag var bäst på allt ... Är det någon som kan hjälpa mig att fixa en riktig fin juldesign ? Och om ingen svarar just i juletider, vill jag bara ha bilder på mig själv ( egoo ) på banner/header  och bakrundsfärg rosa. Kräsen som jag är.. Skulle bli vääldigt glad om någon snäll människa kunde göra detta ! Hör av er ! Och snälla, var seriösa.
Detta är väl som totalt omöjligt just nu ? Eftersom jag nyss skaffade bloggen och jag har ... inga besökare än. Men om någon besöker kanske någon råkar scrolla ner så som råkar se detta.  http://www.designadinblogg.se hjälpte ju inte direkt.

puss på kinden - K L A R A

Sex and the city !

Sex and the city gänget !
Coola SATC-gänget. Tänk att får vara en av dom ! Samantha tack.

Wiho ! Welcome to my own blog ! Jag har iofs haft bloggar tidigare. Men nu tänker jag börja om och det ska bli med en riktig rivstart. Blondinbella, känn dig utmanad. Just nu kollar jag på Sex and the city . Som jag gjort sen kl. 12.00 idag! Vad hemskt det låter. Har vart hemskt väder så jag har ju något att skylla på ... men jag menar, mitt rum ser ju ut som det vart ett barnkalas där. Så imorgon tänker jag städa antagligen. Medans jag kollar på Sex and the city ? Nej, ingen bra idé. Jaja, imorgon kväll kan bli en kämpig blogg-dag. Ska sova hos syster och ska bli kul ! Ska väl bänka oss framför TV:n med glass? Hon och hennes sambo ( stort det låter!) har en etta, tvåa(?) i Skanstull och dom har alltid onyttigheter hemma hos dom. Förra gången hittade jag två hela tuber chokladsås, 3 paket glass ..

Nu har jag pratat ut och ska snart sova. Eller nej, jag måste kolla klart hela säsong två i allafall ! Säsong 1&2 på en dag. Bli imponerande dååå !

mycket kärlek - K L A R A

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0