Longing for lullabies

-
Jag har


Hej !
Idag hade vi likabehandlingsdag. Helt okej. Inte så roligt, men med tanke på att vi slutade två timmar tidigare och inte hade några vanliga lektioner tyckte jag att det var bra. Sen är det faktiskt 100 000 skolbarn som bli mobbade varje dag ! Hemskt ju !

Efter skolan gick jag och Clara hem till mig´och pluggade Engelska och Matte, sen gick vi på stan jag köpte en hög kjol och under en nyckelpigatröja.

Nu har jag kollat på Top Model, ååh I LOVE ! <333

Jag har visat min mamma min nya outfit och jag var lite nervös innan för jag är den personen som kommer hem med väskor, arband eller andra accesoarer. Självklar, ibland kläder men inte alltid, men hon gillade den. Hon frågade om jag skulle ha den på XXXXXs fest men det går ju inte för man ska vara fjortisar. Mamma tyckte det var lite finklätt men yes, hon gillade det. Ni ska veta att jag tvekade en aning.

PUSS

Brown eyes

Bill Kaulitz
Som en ängel

Hej!

Idag började vi kl. 08.00, med Teknik, (SUCK ). Men vi hade fått en ny lärare till teknik så vi körde namnleken som visseligen är tråkig, men så mkt bättre än en vanlig lektion. Jag hade glömt jympakläder så det blev att "gå" till Kungsträdgården, Bella, Clara och Carro ( mina bästa vänner ) hade ocksåglömt. Men inget var bestämt. Vi åkte buss till Kungsträdgården och sen tunnelbana hem. höh, palla gå ? Sen rulla dagen på like always..

Efter skolan gick jag och panta flaskor och sen direkt till träningen. Och det är så skönt att träna! Och det är inte ofta man får höra favoritlåtar på ett pass heller. Tokio Hotel är det ingen som spelar men däremot min favorit låt av Lady Gaga Brown Eyes spelades. Så glad jag blev ! Sen bar det hemåt och nu har jag ätit middag och sånt. Nu ska jag kolla lite på Joey sen är det vänner eller Sex and the city. SATC-avsnittet har jag sett 1000 ggr, men men ..Sen kl. 20.00 är det Top Model 11 ! Hihi ..

PUSS !

If I were a boy

Klara
Jag lovat till 100% att ta mera foton, denna är (som vanligt) från arkivet.

Hej !

Dålig uppdatering, förlåt.

Men inget har hänt i skolan och har inte tid heller för den delan att blogga överhuvudtaget. Jag är så seg på det , men idag när jag kom hem så käka jag en macka och sen gick jag ut  med hunden i det pissiga vädret. Usch usch, men vad gör man inte för sin jycke ? Penny var inte så sugen på Januari vädret så hon streta alltid emot och ville gå hem, tur hade hon och hon han kissa två ggr, sen sprang vi hem. Höh ...

När jag kom hem satte jag på musik på högsta volym och tog tag i rummet. Överrsakande nog så städade jag min garderob också, och ni som känner mig vet att det är totalt a MESS därinne. Jag har bara lagt grejer där jag inte orkat lägga in i byrån eller hänga upp och sagt: Jag gör det imorgon. Osv ... jag hitta många fynd därinne.

Efter det så satt jag vi datan lite och vid sju-tiden gick jag och pappa upp till dom längst upp för jag ska bli barnvakt åt barnet. Jag älskar barn  ! Vi satt där i en dryg timme, ungen som är 9 (!) gick och la sig typ en halvtimme efter jag kom var ganska tystlåten. Men å andra sidan jag är ju ingen pratkvarn direkt, eller iallafall inte med " nioåringar som man precis träffat och föräldrarna sitter och kollar på en" det är läskigt. Men jag satt och kolla på Joey och vänner. Det var kuul ! Men mamman ( som var ganska knepig , men snäll ) fick mitt nmr så hon kommer ringa då och då. Klirr i kassan.

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigt jag vet, men vi börjar 08.00 imorgon med TEKNIK och jag ska vara fit for fight .

PUSSAAAR    

Svarta sekunder

Jag mobilbloggar för första gången. Jag är hemma och jag kan egentligen skriva på datan men jag orkar inte. Jag måste ta paus för läsandet. Jag har tio sidor bara text, inga uppdelningar mellan texterna och inga konversationer. Hjälp. <3 <3 :*

Dagens "jag-inte-kan-få-nog-av"

Timo Räisänen
Timo Räisänen.
Har börjat lyssnat på honom nu och jag tkr han är grym. Sweet Marie är låten som ärbäst, hihi <3

Öppna din dörr

Jag
Jag :)

Hej !

Jag är nog universums sämsta bloggare, men jaja. Jag orkar inte .. höh...

Igår var jag, mami å papi på middag hos Ohlsons. Det är Ulrika, Lovisa , Hasse å Kristina. Ulrika är min bästa vän och vi ska åka till England i sommar på språkresa. Och då skulle vi där för att prata om det ? Eller vi gjorde iallafall inte det. Barnen satt i köket och åt middag men föräldrarna satt i matsalen. Mellan middan och efterrätten såg vi Twilight ! Och det är den BÄSTA FILM jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag skämtar inte. Jag bara läääängtar tills november då nästa film ska komma ut. Den var så oootroligt spännande och jag fattar inte varför det är 15+ på bio. Inte ett dugg läskigt. Men jag ska läsa boken också för dom säger att boken är bättre, mer delatjer åsvidare. Gud vad jag älskar den.

Idag har jag precis kommit hem från Saturnus och käkat lunch där med mami , papi, Max och Malin. Malin är på flygplatsen nu för hon ska åka hem :(. Gonna miss u !

Men nu ska jag kolla på läsa tror jag. Kl. 17.00 ska jag träna. Härligt !

Dagens " jag-inte-kan-få-nog-av"

Salem Al Fakir
Salem Al Fakir
Salem Al Fakir såklart ! Letade förgäves efter en bild när man verkligen såg hans nya frisyr. Bilden över är hans nya frisyr, men ser den icke pga hatten men man ser ju att krullet har klippts bort. Men igår på grammisgalan ! Han var så stilig. Salem my man !

090108

Klara

Hej !

Inte mycket bloggande dom senaste dagarna och det är jag ledsen för, men jag har inte haft nån ork och min nya drog: Sex and the city. Jag har precis kollar klart fyrans säsong och jag ska spara pengar men jag måste ha 5:an ! Men då ska jag kolla på det i lugn och ro. Inte hetsa...

Första skoldagen, och självklart börjar man klockan. 08.00 med matte. Ahapp, men jag klarade i alla fall dagen igenom. Efter skolan gick jag och mamma på stan lite. Sen har jag kollat dom 2 avsnitt som var kvar av 4:an av SATC.

Kollar på My Sweet Sixteen. Hahahhaha pajjigt program men ändå kul.
Efter detta inläggblir det ; dagens jag inte kan få nog av ...

K L A R A

Victoria Secret

Heidi Klum
Skulle döda för den kroppen.

Hej !

Har kommit hem från farmor och farfar nu efter att bara ätit middag hos dom..
Efter efterrätten så kollar alltid jag och syskonen på TV ( i detta fall var det bara jag, Max och Kalle) . Och idag var det Victoria's secret fashion show. Och jag tycker det är skitballa underkläder och modellerna är ju så snygga och söta som man för med flera kilons fjärlingsvingar på ryggen. Men sen får jag någon bekännelse. Deras magar är platta, låren är ursnygga och i ansiktet ser dom ju bra ut ! Och då får jag ångest, jag har ingen platt mage, och mina lår dom är lika stora som trädstammar och i ansiktet, tja, jag är ju inte uglyuglyugly men inte beatybeatybeaty. Och hur ska jag trösta mig med det nu ? Tänkte på Ben&Jerry's Thearpy, men det gör ju knappast saken bättre. Blir ju inte smalare... Utan, no candy for me this fucking year. Jag får ju leva med att modellerna är snyggare än mig, det kommer ju inte som en överraskning. Platt mage kan jag fixa, med hjälp av träning och icke-hjälp från godis och sötsaker. Men låren, dom kommer alltid vara tjocka som faaaan. Fettsugning ? NÅGON? Jag älskar mig själv för mitt utseende, dvs: När jag har linser med Helena Rubensteins mascara på mig så mina ögonfransar når taket, när jag har kajal, när jag har puder, när jag har solpuder och läppglans. Då kan jag gå ut på stan, känna mig snygg och förhoppningsvis ser ingen det under kläderna. Okej, jag är för självkritisk mot mig själv. Jag är ju inte det smällfetaste barnet i världen, och det har jag börjat se nu, att för varje månad som går tycker jag att det ser bättre ut. Självklart finns det för -och nackdelar med att vara trådsmal och ha en modellkropp. Men det orkar jag inte ta upp. Va nöjd med dig själv. Även om du känner dig tjockast ibland ( det gör jag, en gång hade jag laktosmage, uppblåst jävla ballongmage, hehe) . Du är fin som du är.

Godisförbud

Hej !

Snart kommer Olivia från min förra klass hit. Vi har inte träffats på jättelänge och  vi var ganska nära, saknar henne jättemycket ! Jag möter henne med Penny sen ska vi ta en runda med Penny också. Sen när vi gått med Penny ska jag visa henne runt i lägenheten för det är första gången ! Eftersom det inte är så kul hemma hos mig ( enligt mig ) så tänkte vi kanske gå en runda på stan. Sparar ju pengar så det blir inte shopping för min del. Sen köpte jag ju Sex And The City Säsong 3 igår, så det räcker för denna månad, heh.

Har kommit på en annan grej också för att tjäna pengar. Jag får 300 i månadspeng och dom lägger jag undan direkt, sen ska pappa snacka med "dom längst upp" om jag kan vara barnvakt och där kommer jag tjäna lite kosing. Jag och Ollie snackade om att hon har godisförbud, och jag är ju galen i choklad så jag var lite skeptisk. Men vid lunchen snackade jag med mami och papi om det, och istället för att få 500 eller något efter en termin vill jag ha hundra per månad, så jag tjänar på det ( hoppas jag ). Smart va?

Jag kollar på en film som heter Jump In. Den är så gullig. Jag måste se hela någon dag för jag hoppade bara in ( jump in ). Han i HSM är med, krullisen. Och dom är ju svarta och gud vad jag vill vara en nu ! Dom är så balla.

Nu ska jag ... kolla !

K L A R A B R U R

Yearbook 2008

Jaha, vad har hänt detta år? För att göra en lång historia kort...

Min familj flyttade från en av Sollentunas största villa till en 7:a på Östermalm, jag bytte skola från Sollentuna Musikklasser till Engelbrekt. Jag trivs SKITBRA i stan, nära till allt. Har tappat många kontakter men sparat dom bästa.
Haft en UNDERBAR sommar m. vänner å familj , 10 dar i vår lägenhet i Frankrike, Oui, merci monsiuer. Min soulmate Ulrika fick mig att börja lyssna på Tokio Hotel och det var nog det bästa med året. Har bara bilder från augusti och framåt... TACK ALLA FÖR ETT UNDERBART ÅR ! Men 2009 blir bättre, ellerhur?
KlaraKlara
Augusti

KlaraKlara
September ( Dom ÄNDA bilderna jag hade på mig )

KlaraKlara
Oktober

KlaraKlara
November

KlaraJag
December.

Nytt år, nya tag. Ta 2009 med storm !

 K L A R I S E N


Hemma


Jag
Jag U know. På julafton

Hej !

Har ni saknat mig ? Tja, jag har saknat er ! Har ju varit i Järvsö som sagt, det ligger i Hälsingland, och Hälsingland är ett landskap. Hur som helst, denna vecka har jag åkt skidor i Järvsö backen, har inga svåra backar, eller jo. Jag är ju inte proffs så jag tvekar fortfarande på dom svarta backarna. Jag har åkt alla backar i systemet, men då gör jag det för jag LOVAR det. Heh... som igår, skulle jag åka Vargen som är röd, och då sa jag till min brorsa: Om jag inte åker får du mitt vaniljhjärta och hundra spänn... så jag hade ju inget val. Det var typ bara is i backen, höll på att dö. Seriöst.

Sen har vi åkt mycket fyrhjuling. Jag och Max slirade ner i diket, det var läskiiiigt. Så har vi åkt pulka bakom fyrhjuling. Skojskoj. Åhh, det mest otippade jag trodde jag skulle göra däruppe... vara barnvakt ! Vem hade trott det ? Vår grannes barnbarn var där ( vår granne är mamma typ närmre vänner ) och vi har träffat dom massor med gånger. Är med dom minst två ggr vi är däruppe å vi är däruppe typ 4 ggr om året. Hih..Lillen heter Sofia och bor i Sthlm , 3 år å übersöt ! Hon var hos sin farmor å farfar för dom hemma ( mamman, pappan å lillasyrran ) ska flytta å då e bara Sofia i vägen. Jo det kan man tänka sig. Vi lekte affär typ hela tiden.. jag har nämligen en låtsast kassapparat däruppe å hon var helt kär idden ! Första gången jag träffade hennes mamma ( var innan Sofia var född ) å hon var kanske 18-19 år ? Hon är från Tyskland å vi tyckte hon var konstig sa ingenting, men nu ! TYSKLAND; HALLÅ ?! Sofia kan flytande tyska men tror att tyska å svenska är samma sak så när jag frågade var affär hette på tyska sa hon: Men tyska å svenska e samma språk. Jo tjena !

Vart en uuuunderbar vecka med mkt The Sims också, läsk, god mat, tv tittande å godis. Hade ni det bra? Har inte fottad ngt, men men...

PUSS

RSS 2.0